Klippningar i Göteborg: Få det perfekta håret hos oss!

Att hitta en bra frisör i Göteborg kan vara en utmaning, men nu kan du sluta leta! Hos oss på mikki inc erbjuder vi professionella klippningar i Partille, precis utanför Göteborg för alla hårtyper och stilar, inklusive hårförlängning, färg / slingor, barnklippning och permanent.

Vår duktiga och erfarna personal tar hand om ditt hår med omsorg och känsla, så att du kan få det perfekta håret du har drömt om. Oavsett om du vill ha en klassisk hårklippning eller experimentera med en ny frisyr, kan vi hjälpa dig att hitta den perfekta stilen för just dig.

Men det är inte bara våra skickliga frisörer som gör oss unika. Hos oss på mikki inc får du också en mysig atmosfär och en avslappnande upplevelse, så att du kan koppla av och njuta av din klippning. Och om du har barn, behöver du inte oroa dig – vi erbjuder även barnklippningar med roliga och lekfulla inslag, så att dina små kan känna sig som riktiga stjärnor.

Så om du letar efter en frisör i Göteborg, besök oss på mikki inc i Partille (ca. 5 minuter utanför Göteborg) och börja din resa mot ditt drömhår idag. Vi ser fram emot att få klippa, färga och styla ditt hår! Och om du inte riktigt kan förklara hur du vill ha det eller vill ge inspiration till hur, kan du alltid visa en bild på ditt drömhår så lovar vi att göra vårt bästa för att få det att bli verklighet.

Så vad väntar du på? Boka din tid nu och klipp dig till ditt drömhår hos oss!

Rulla till toppen